Diari de l’Aran – WoW!! Window of the World (Shenzhen)

Avui, 14 de setembre, és un dia especial, anem a un parc d’atraccions on hi han multíssims llocs del món, i vam anar amb metro, la sortida era la piràmide del museu del Louvre de Paris. L’entrada era una font gegant, on hi havia el David de Michelangelo de Itàlia i estatues mayes, entre d’altres. Al principi, ens pensàvem que estava tancat, perquè no hi havia cap visitant, però no! a dins vam trobar un gran escenari ens vam parar a una ombra per mirar el mapa, perquè aquell día feia una calor…
Primer vam decidir d’anar a veure japó (doncs era el nostre pròxim destí) vam anar a veure la gran arquiutectura tradicional japonesa, era molt bonica, sempre les cases amb les puntes obertes i molts colors. Més tard, vam anar a veure les cases rurals de Kioto. També vam entrar en una casa antiga japonesa on t’havies de treure les sabates i el terra era de palla, com si diguessim cosida, i en una habitació ho feien tot. Per dormir posaven un matalàs flexible i uns llençols i es posaven tots a dormir allà… fàcils de muntar i de desmuntar i quan menjaven es posaven la taula al mateix lloc on dormíen. Tan fàcil com això. A japó hi ha toris que són unes portes vermelles que indiquen les entrades dels temples. També hi havia un gronxador gegantesc, on ens podíem gronxar la Núria i jo a l’hora.
Després vam anar a veure un espectacle dels indis americans, quan hi anavem ens pensàvem que no entendriem res però que ho trobariem interessant de veure… però no ens va fer gaire el pes, un senyor que feia formes amb molts aros i el seu cos. Llavors vam anar a la torre Eifel de París, des d’allà dalt es veia tot el món.. Egipte, Itàlia, els Alps, Europa, Irlanda, Àfrica, el parc Guell, França, la Índia, Estats Units amb Nova York. Des d’allà es veia tot i tot era molt bonic, però no guanyava a l’original. La torre era de 100 metres enlloc de 380 que en fa l’original.
Més tard la mama i jo vam anar a veure amèrica des de l’aire com si anéssim en un avió, i el papa i la Núria van anar a veure l’amazones doncs la Núria no podia pujar a l’atracció. Per veure amèrica, vam pujar sentats en uns seients amb una grúa gegant però nosaltres no ho sabíem i com que estàvem al final de la cua vam anar darrera de tot… però resulta que darrera era el millor lloc perquè primer estavem darrera i quan va pujar la grua ens vam quedar a dalt de tot. Vam veure tot Nova York, San Francisco, els casinos de les Vegas, les muntanyes i el Gran Canyon. Quan van tornar el papa i la Núria, els vam explicar com havia estat amèrica des de dalt, però ells ens van dir que havien anat a una atracció que es veia de tot, no només amèrica sino de tot no sabien com explicar-ho… i com que ens van dir que estava tant bé, hi vam voler pujar… va ser divertit dins d’unes vagonetes ; ara ràpid, ara puja, ara baixa, però resulta que no es veia res de res, sino que tot era a les fosques… com ens van enganyar!!!! :$ vaja vaja nosaltres que ens pensàvem que veuriem tot el món!! només en una pantalla si no que no hem vist res de res!!! com vam riure.
Més endavant no ens vam separa i vam anar a les piràmides d’Egipte a passar les proves de la Gran Piràmide… la Núria es va cagar a les calcetes perquè hi havien mòmies, passadissos amb aigua i fins hi tot les pareds i el terra es movíen… era com un laberint. Quan vam sortir vam anar a veure amb el papa Amèrica des de l’aire, aquest cop també vam anar darrera per veure-ho millor, ja que no hi havia gaire cua i vam poder triar,perquè no era cap de setmana i no hi havia ningú. El papa i jo no ens vam marejar (la mama ja s’està fent gran i li fan por aquestes coses, però no li digueu).
Més tard, volíem anar a les atraccions d’aigua però pel camí vam veure un gorila gegant saccejant un tren, el King Kong!!!! Anaves molt agafat, com si anessis a pujar el Dragon Kan, però resulta que casi no es movia, les que si es van fere un susto van ser la mama i la Nuria que estaven a baix fent fotos i els va caure un raig d’aigua al cap pataXof! totes molles però com que feia molta calor i després anàvem a les atraccions d’aigua no passava res….
Ara aiguaaaaaaaaaaaaaaaa… vam arribar a les atraccions d’aigua, hi havia una galleda a bastanta alçada que quan s’omplia queia tota l’aigua amb molta força, la Nú i jo ens posavem a sota i com que ens queia al cap era superdivertit… al principi no teniem banyador i vam veure una botiga on venien uns vestits per anar a l’aigua (molts xinos ells) no es que m’agradin molt els vestits però com que tenia tanta calor!!! Vam estar jugant més d’una hora entre xorros, preses i mangueres. Després es va fer de nit, i ja ho haviem vist tot menys España i Catalunya. D’España no hi havia res, però de Catalunya hi havia el parc Güell a escala, no se semblava gaire però a Xina no tenen un Antoni Gaudí… Finalment vam anar a veure un espectacle de dances del món i com que els xinos sempre aprofiten un espectacle o actuació així, li havíen plantat l’Oktoberfest i venien moltes cerveses del món. Ens pensavem que l’espectacle seria del món, però per aquestes dates només eren de les diferents regions de xina… i com que moltes eren iguals ens vam cansar i vam marxar cap a l’hotel doncs estavem cansades de tot el dia i de tantes emocions… sobretot estar jugant 2 hores amb l’aigua.
Bona nit a tothom.

2 pensaments sobre “Diari de l’Aran – WoW!! Window of the World (Shenzhen)”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.