5 pensaments sobre “TORNEM A CASA!!!”

  1. Ben tornats a casa, familia!!

    Sou uns valents, i el món és dels valents. Les vostres filles segurament trigaran temps en valorar el que significa aquesta aventura, gracies a uns pares com vosaltres, i que retindran a la seva memòria la resta de la seva vida.

    Enhorabona per haver sigut capaços de tenir un somni així, de planificar-ho, de preparar-ho tot amb un gran nivell de detall, i de dur-ho a terme amb aquella naturalitat que heu anat transmitint.

    Moltes gràcies per haver-nos fet particeps de la vostra aventura, i sento no haver-vos donat més feed-back.

    Una forta abraçada,
    Joan

    M'agrada

    1. Hola Joan! un dels nostres seguidors que ens escriuen! sabem que n’hi ha molts que ens llegeixen però no gosen dir res… sabem que costa i a nosaltres ens passa el mateix…
      Doncs si, ja tornem a ser aquí i la veritat es que no ens podem queixar gens de l’experiència, tot ha anat rodat i ha estat molt senzill… sembla complicat però quan t’hi poses les coses surten soles… no li trec el mérit a la Neus i les seves búsquedes intenses per AirBnB, Booking, Skyscanner o el que toqui.. però la resta, arribes i t’adaptes ràpid. El tema escola i les nenes ens ha agradat però sort que tornen al cole l’any vinent 😉

      Algun dia d’aquest juny ja baixaré per allà a veure si ens podem veure (si encara ets per allà) i t’ho explico en directe!
      Una baraçada!
      Oriol

      M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.